REPSLY PARTNER IN SLOVENIA

Promo.Fil

PROMO.FIL - AGENCIJA ZA POSPEŠEVANJE PRODAJE z več kot 20-letnimi izkušnjami s področja organizacije in vodenja prodaje, merchandisinga, trade marketinga, promocijskih aktivnosti, dogodkov ipd., s področja zajemanja podatkov s terena, obdelave in analitike, ter s področja Key Account Managementa, Category Managementa, svetovanja in izobraževanja ipd.

Smo ekskluzivni zastopnik in prodajalec mobilne aplikacije REPSLY za Slovenijo. Repsly aplikacija je celovito in avtomatizirano orodje za pametne telefone in tablice, ki deluje v realnem času in je osredotočeno na izvajanje prodajnih in servisnih dejavnosti na terenu. Uporabnikom je na voljo kot internetna storitev.

Repsly aplikacijo uporabljajo predvsem prodajni zastopniki na terenu, pospeševalci prodaje, serviserji, nepremičninski in zavarovalniški agenti. Namenjena je povečanju prodaje in produktivnosti, poenostavitvi dela vašega prodajnega osebja na terenu, omogočanju sprotnega poročanja, pošiljanja naročil, popisov, slik ipd., z vpogledom v delo vaše ekipe na terenu v realnem času, in z uporabo enostavne obdelave vseh podatkov ter pametnih analitik.

Start Free Trial
TERRITORIES
SI

Powered by Repsly

Actions - Laptop

Planning

 

Identify problems and opportunities at accounts across your territory

 

Schedule appointments for your field team and track execution in real time

 

Measure team and rep performance against goals
nexus and iPhone X

Actions

 

Execute campaigns efficiently with daily scheduling, routing, and tasks

 

Custom forms and audits for streamlined data collection in the field

 

Access real-time store-level data for smarter account management
Advanced Reporting Monitor

Insights

 

Get real-time visibility into retail operations across all territories

 

Quantify the impact of field activities on sales to optimize your team’s actions in the field

 

A flexible API integrates with your systems to inform decision making across departments

Our Users

Contact Us

What you get by working with us

 

REPSLY aplikacija je v prvi vrsti prilagojena pospeševalcem prodaje in komercialistom na terenu za čim boljšo poenostavitev njihovega dela (lažje kreiranje ruting planov, enostaven vnos podatkov pridobljenih na terenu, npr. naročila, poročila, reklamacije, slike - brez nepotrebnega papirja, lažja komunikacija z nadrejenimi, itd.);

 

REPSLY aplikacija je zelo uporabna za vse vodje prodajnih ekip oz. ekip pospeševalcev prodaje (pregled nad delom vseh pospeševalcev prodaje in komercialistov na terenu, takojšnje informacije s terena, lažja komunikacija s podrejenimi, enostavna obdelava in analiza vseh podatkov s terena v »backoffice-u«, itn.);

 

REPSLY aplikacija ne zahteva večje začetne investicije (gre za storitev v oblaku, torej za to ne potrebujete svojega serverja; aplikacija se lahko poveže z vašim ERP sistemom; gre večinoma za »ready-to-use« proizvod, ki se ga zgolj naloži na mobilno enoto in začne uporabljati; plačuje se mesečni strošek najema storitve za posameznega uporabnika, omogočeno je poskusno obdobje). Nekateri uporabniki REPSLY aplikacije zatrjujejo, da se jim je zaradi uporabe mobilne tehnologije produktivnost njihovega prodajnega osebja na terenu povečala za 25-30%.

Contact details

 

+386 41-679-180

You're all set

Eager to get started now?

Start your 14-day fully-featured trial of Repsly.
There's no credit card needed and it takes seconds to get going.

Get Started for Free